За пълната си функционалност този онлайн магазин използва Бисквитки. Ако желаете да получите повече информация за това какво представляват Бисквитките и/или как да ги изключите, моля натиснете тук.

Информация за доставка

Всички продукти, предлагани от bCare.bg, се доставят в цялата страна с куриерска фирма Еконт. При финализиране на своята поръчка ще имате възможност да изберете с как да ви бъде доставена тя - дали да бъде доставена до ваш адрес или до офис на куриера. В повечето случаи поръчките пътуват "от днес за утре", което означава, че поръчвате днес и получавате доставката на следващия работен ден. Ако имате допълнителни указания към поръчката, ще може да ги впишете в съответното поле при финализирането й.


Изпълнение на поръчки. При направа на онлайн заявка или заявка по телефона в нашия магазин, имайте предвид следните срокове за доставка:

  • всички поръчки, направени до 14:30ч. в работен ден, ще ви бъдат доставени на следващия работен ден до обяд;
  • всички поръчки, направени след 14:30ч. в работен ден, ще бъдат изпълнявани на следващия работен ден и ще бъдат доставени до вас в деня, следващ деня на изпълнението им. Възможно е, но не е гарантирано, поръчката ви да бъде изпълнена още същия ден и на следващия да я получите.
  • всички поръчки, направени в почивни и празнични дни, ще се изпълняват от нас в първия работен ден след тях.


В случай, че направите своята поръчка като регистриран в онлайн магазин bCare потребител с валиден мейл адрес, на този адрес ще получвате информация, касаеща нейното изпълнение и съпътстващи я подробности (ако има такива).


Ако направите поръчка като регистриран в онлайн магазин bCare потребител на артикул, който е изчерпан като наличност, доставката му ще бъде забавена или са налице други обстоятелства, възпрепятстващи нейното незабавно изпълнение, на мейл адреса от профила ви ще получите съответната информация за това с опция да откажете своята поръчка или да направите друго разпореждане за нея.


Във всички случаи, ако пазарувате като "гост" от онлайн магазин bCare, няма да получавате никаква информация относно нейното (не)изпълнение.


Възможните начини за заплащане на вашата поръчка са:

  • с наложен платеж - плащате поръчката на куриера при доставянето й или взимането й от офис на куриера (в зависимост какво сте избрали при направа на поръчката);
  • с банков превод по сметка, която ще видите при финализиране на поръчката след избор на този вид плащане. На куриера няма да дължите допълнително заплащане за куриерската услуга.
  • с ePay.bg, като на куриера няма да дължите допълнително заплащане за куриерската услуга.


Поръчаната стока се доставя на посочения конкретно за поръчката от клиента адрес за доставка или адрес на офис на куриера. Всяка поръчана стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.


Доставката в рамките на България се изчислява по ценовата листа на куриерска фирма Еконт.


Към настоящия момент актуалните цени за доставка до офис на Еконт от онлайн магазин bCare са: