За пълната си функционалност този онлайн магазин използва Бисквитки. Ако желаете да получите повече информация за това какво представляват Бисквитките и/или как да ги изключите, моля натиснете тук.

Комплект Revuele Hamam Secret от 2 части

Комплект Revuele  Hamam Secret от 2 части

Шампоан за коса + Маска за коса. 

Полезни свойства на глината расул, известна още като гасул, са известни от векове в арабските страни. Думата произлиза от арабската дума "rassala", която означава „чистя“. Източните жени са използвали глината расул за почистване и грижа за косата, предавайки си тайните на магическите продукти от поколение на поколение; днес това е добре познат продукт за възстановяване и ревитализиране на косата. Тази глина е богата на витамини и минерали и придава на косата копринен вид, подобрява нейната плътност, укрепва структура и възстановява блясъка й. Природният му произход  прави глината подходяща за употреба върху чувствителна кожа, защото намалява риска от алергични реакции. Въпреки предубежденията, глината не изсушава косата и кожата, а почистващото й действие се запазва по-дълго от действието на обикновените продукти. Ревитализиращият ефект върху кожата на главата, активирането на растежа на косъма и укрепването на структурата на косата, защитата от вредните фактори на околната среда и от увреждане правят глината расул великолепен продукт за грижа за косата за всички типове коса.

Шампоан за коса с глина расул, 250 мл.

Начин на употреба: Нанесете шампоана върху мокра коса, масажирайте и изплакнете с вода след няколко минути.

Маска за коса с глина расул, 200 мл.

Начин на употреба: Нанесете балсама върху чиста мокра коса. Разпределете равномерно от корените до краищата и оставете за 5 минути, след което изплакнете с вода.

Информация за производствения номер на партидата е посочена върху индивидуалната опаковка. 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Производител: Revuele
  • Модел: R 902700
  • Наличност: В наличност
  • 9.90лв.
  • без ДДС: 8.25лв.