За пълната си функционалност този онлайн магазин използва Бисквитки. Ако желаете да получите повече информация за това какво представляват Бисквитките и/или как да ги изключите, моля натиснете тук.

Slim & Detox крем маска „изгаряне на мазнини"

-50% Slim & Detox крем маска „изгаряне на мазнини"

За интензивна загуба на тегло, борба с целулита и корекция на стрии. Физическата активност, нездравословно хранене, лоши навици и недобра стойка на тялото, са причина за преразпределение на подкожната мазнина и вода, което оказва влияние върху здравето на кожата, води до нередности в кожата, образуването на стрии и локализирани мастни депозити. Крем-маската има тройно действие, насочено към интензивна загуба на тегло, детоксикация на организма и подобрен външен вид на кожата:

  • липолитично действие - чрез подобрена микроциркулация и намалена хипертрофия на мастни депозити;
  • дренажно действие  - чрез по-добро елиминиране на течности и регулиране на кръвния поток;
  • противовъзпалително действие - значителна загуба на стрии и генериране на мека кажа със здрав вид.

Със значителното намаляване на колаген и еластин около 30-годишна възраст, за да се запази еластичността на кожата и за премахване на целулит, е особено важно да се поддържа съзнателно тяхното съдържание в тялото. Чрез своите активни вещества кремът подсилва колагеновите и еластиновите влакна, предпазва от травматизиращо разтягане на кожата, което причинява стрии и „гънки“, възстановява еластичните й свойства. Кожата заблестява и придобива млад и физически здрав вид.

Като се има предвид, че най-естествените регулаторни механизми са предимно активни през нощта, продуктът е най-ефективен, когато бъде нанесен преди сън , което ви позволява да сваляте тегло докато спите.

Начин на употреба: Нанесете дебел слой върху кожата на проблемните области. Най-добре е да използвате продукта като крем за увиване, като увиете тялото в пластмасово фолио за 30-40 минути. След употреба изплакнете с топла вода. Честотата и продължителността на употребата не са ограничени.

Количество: 200 мл.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Производител: Revuele
  • Модел: R 901109
  • Наличност: В наличност
  • 9.60лв.
  • 4.80лв.
  • без ДДС: 4.00лв.