За пълната си функционалност този онлайн магазин използва Бисквитки. Ако желаете да получите повече информация за това какво представляват Бисквитките и/или как да ги изключите, моля натиснете тук.

Депилаторен крем за чувствителни зони

Депилаторен крем за чувствителни зони

Изключително нежен. С активни съставки от розово масло, бадемово масло, комплекс „CapiSlow“. Ултра мекият депилатоарен крем е предназначен за чувствителни зони на тялото, като подмишници, бикини и ръце. Кремът ефективно премахва нежеланото окосмяване и в същото време не дразни кожата. Розовото и бадемовото масло успокояват раздразненията, овлажняват и подхранват кожата, помага за ускоряване на процеса на зарастване. Иновативната формула с комплекс „CapiSlow“ предотвратява бързото израстване на косъма, благодарение на което кожата остава копринено гладка за по-дълго време. Ефекти:

 • Ефективно премахва нежеланите косми, дори и най-късите и най-дебелите.
 • Успокоява раздразненията, хидратира и подхранва кожата в чувствителните участъци.
 • Маслата помагат за ускоряване на процеса на зарастване.
 • Намалява честотата на депилация чрез намаляване на растежа и спиране на жизнения цикъл на косъма.
 • Прави косъмът по-мек и по-слаб за улесняване на следващата депилация.
 • Осигурява дълготрайно усещане за копринена кожа и комфорт. Депилираните области изглеждат хидратирани и гладки.

Начин на употреба: използвайте шпатула, като нанесете крема равномерно върху кожните области. Не го втривайте. Оставете върху кожата за 10-15 минути. Използвайте шпатулата, за да премахнете крема от малката площ на кожата. Ако космите падат лесно, използвайте шпатула, за да отстраните останалата част от крема, като се движите срещу посоката на растеж на косъма. Ако космите не падат лесно, оставете крема върху кожата, но не повече от 20 минути от нанасянето. Продължителността на процедурата зависи от дебелината на косъма. Остатъците от крема могат да бъдат отстранени с влажна гъба, след което избършете. Не използвайте сапун за отстраняване на крема, за да предотвратите изсушаване на кожата. Не използвайте крема за отстраняване на окосмяване по лицето.

ВНИМАНИЕ! Преди да използвате продукта за първи път е необходимо да направите алергична тест: нанесете крема върху малка площ на гънката на лакътя. Ако не се появи дразнене до 24 часа, можете да използвате крема. Не нанасяйте върху възпалена, изгорена от слънцето или раздразнена кожа. Ако усещате боцкане или парене, кремът трябва да се измие веднага с вода. Ако усещането за парене продължи, консултирайте се с лекар. Всеки случайно попаднал в очите крем трябва да се измие веднага обилно с вода и да се потърси консултация с лекар. Съдържа силно действащ агент. Да се пази далеч от деца. Шпатула вътре в опаковката.

Количество: 125 мл.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
 • Производител: Revuele
 • Модел: R 900904
 • Наличност: В наличност
 • 5.90лв.
 • без ДДС: 4.92лв.