За пълната си функционалност този онлайн магазин използва Бисквитки. Ако желаете да получите повече информация за това какво представляват Бисквитките и/или как да ги изключите, моля натиснете тук.

Депилаторен крем 8 в 1 за чувствителна кожа

Депилаторен крем 8 в 1 за чувствителна кожа

С комплекс „CapiSlow“ и растителни екстракти. Лек нежен крем, особено препоръчителен за чувствителна кожа на краката, предразположена към спукани капиляри. Гарантира много ефективна депилация. Формулата с противовъзпалително и успокояващо действие укрепва капилярите. Конският кестен предотвратява "паякообразните вени". Комплексът „CapiSlow“ отслабва косъма и забавя неговия растеж. Обогатен с масла, кремът не дразни кожата. Растителните екстракти ускоряват регенерацията на кожата. Осигурява бързо отстраняване дори на най-късите косми. Кожата на краката изглежда перфектно, като след процедура в козметичен салона и остава кадифена за дълго време.

Начин на употреба: използвайте шпатула, като нанесете крема равномерно върху кожните области. Не го втривайте. Оставете върху кожата за 10-15 минути. Използвайте шпатулата, за да премахнете крема от малката площ на кожата. Ако космите падат лесно, използвайте шпатула, за да отстраните останалата част от крема, като се движите срещу посоката на растеж на косъма. Ако космите не падат лесно, оставете крема върху кожата, но не повече от 20 минути от нанасянето. Продължителността на процедурата зависи от дебелината на косъма. Остатъците от крема могат да бъдат отстранени с влажна гъба, след което избършете. Не използвайте сапун за отстраняване на крема, за да предотвратите изсушаване на кожата. Не използвайте крема за отстраняване на окосмяване по лицето.

ВНИМАНИЕ! Преди да използвате продукта за първи път е необходимо да направите алергична тест: нанесете крема върху малка площ на гънката на лакътя. Ако не се появи дразнене до 24 часа, можете да използвате крема. Не нанасяйте върху възпалена, изгорена от слънцето или раздразнена кожа. Ако усещате боцкане или парене, кремът трябва да се измие веднага с вода. Ако усещането за парене продължи, консултирайте се с лекар. Всеки случайно попаднал в очите крем трябва да се измие веднага обилно с вода и да се потърси консултация с лекар. Съдържа силно действащ агент. Да се пази далеч от деца. Шпатула вътре в опаковката.

Количество: 125 мл.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Производител: Revuele
  • Модел: R 900898
  • Наличност: В наличност
  • 5.90лв.
  • без ДДС: 4.92лв.