За пълната си функционалност този онлайн магазин използва Бисквитки. Ако желаете да получите повече информация за това какво представляват Бисквитките и/или как да ги изключите, моля натиснете тук.

SLIM & DETOX КОРИГИРАЩ ГЕЛ Сет

-20% SLIM & DETOX КОРИГИРАЩ ГЕЛ Сет

SLIM & DETOX КОРИГИРАЩ ГЕЛ ЗА ТАЛИЯТА И КОРЕМА С КОФЕИН

Активен кофеинов комплекс. Подобрява тонуса на мускулите, което прави кожата по-еластична и гладка. Възстановява тонуса и еластичността на кожата, има повдигащо действие, намалява увисването, стриите и „портокаловата кожа“. Улеснява лимфния поток и премахва токсините, овлажнява и придава мекота, ускорява метаболизма, премахва излишната течност от тъканите, коригира силуета. Подпомага изгарянето на мазнините и ги превръща в енергия.


Благодарения на активните комплекси „Liftliss“  и „Collasol“, коригиращият  гел спомага за ускоряване разграждането на мазнините в подкожния слой, има тонизиращо действие върху кръвоносните съдове и стимулира кръвообращението, в резултат на което контурите на тялото видимо намаляват, особено в съчетание с подходяща диета и физически упражнения. Благодарение включеният в състава на гела колаген, кожата става по-стегната, защитена от "отпускане" и появата на стрии.


Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа в проблемните области с нежни масажни движения в продължение на 5 минути до пълно абсорбиране. Препоръчва се ежедневна употреба.


Количество: 200 мл.


SLIM & DETOX СТЯГАЩ ГЕЛ С КОФЕИН


Активен кофеинов комплекс. Подобрява мускулния тонус, което прави кожата по-еластична и гладка. Възстановява тонуса и еластичността на кожата, има повдигащ ефект, намалява увисването, стриите и "портокаловата кожа“. Подпомага лимфния поток и премахва токсините, овлажнява и омекотява, ускорява метаболизма, елиминира излишната течност от тъканите, коригира силуета. Помага за изгарянето на мазнините и превръщането им в енергия. Благодарение на включения  в състава комплекс „Liftliss“, гелът стимулира обновяването на клетките, което прави кожата в проблемните области по-стегната и визуално коригира контурите на тялото. Силуетът изглежда по-елегантен и привлекателен. Възстановената гладкост и тонус на кожата предотвратява образуването на целулит и стрии.


Начин на употреба: Нанесете върху чистата кожа в проблемните области с нежни масажни движения в продължение на 5 минути до пълно абсорбиране. Препоръчва се ежедневна употреба.


Количество: 200 мл.


SLIM & DETOX МОДЕЛИРАЩ ГЕЛ ЗА БЮСТ С КОФЕИН


Активен комплекс с кофеин. Има повдигащ ефект, като намалява признаците за отпуснатост, стриите, увисналата кожа. Подобрява тонуса на мускулите, което прави бюстът по-обемен и стегнат. Стимулира лимфния поток и отстраняването на токсините, възстановява тонуса и еластичността на кожата, овлажнява и придава мекота. Ускорява метаболизма, премахва излишната течност и непотребни вещества от тъканите.


Съдържа комплекс „Lipomoist“, който се грижи за кожата на гърдите и възстановява произвеждането на колаген, който отговаря за тонуса на кожата. Постепенно укрепва мускулния корсет и допринася за повишаване на еластичността и гладкостта на кожата на гърдите, по-специално подобрява контурите и формата на бюста. Активните съставки на гела предотвратяват образуването на стрии и придават на кожата лек блясък, което я прави по-гладка, по-млада и по-привлекателна.


Начин на употреба: Нанесете и натрийте гела върху почистена кожа на гърдите с масажиращи движения в продължение на 5 минути, докато се абсорбира напълно. Препоръчва се ежедневна употреба.


Количество: 150 мл.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: R 900100
  • Наличност: В наличност
  • 15.00лв.
  • 12.00лв.
  • без ДДС: 12.00лв.