За пълната си функционалност този онлайн магазин използва Бисквитки. Ако желаете да получите повече информация за това какво представляват Бисквитките и/или как да ги изключите, моля натиснете тук.

Hydralift Hyaluron гел за очни контури

Hydralift Hyaluron гел за очни контури

Против умора и тъмни кръгове. Високоефективният гел за напълване, базиран на стабилизирана хиалуронова киселина, е специално създаден за пълнене на бръчките в чувствителна и деликатна зона на очни контури. Продуктът има идеална особеност за овлажняване на кожата около очите - отвътре и отвън, като по този начин я прави по-еластична, подобрява микрорелементите и предотвратява бръчките. Микрочастиците на хиалуроновата киселина се разпределят равномерно под кожата и в гънките, предотвратявайки дехидратацията и загубата на жизненоважна влага, създавайки ефект на естествено интензивно овлажняване. Гелът предотвратява преждевременното стареене и помага за предпазването на колагенните влакна от унищожаване. Продуктът за незабавно действие ще възстанови кожата дори след еднократно прилагане. Леката текстура на гела бързо се абсорбира, незабавно изсъхва, насърчава подобряването на тъмните кръгове под очите, облекчава дискомфорта, успокоява и отпуска кожата около очите.

Начин на употреба: Разпръснете малко гел върху ярката кожа около очите, като леко потупвате, за да завършите абсорбцията.

Количество: 25 мл.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Производител: Revuele
  • Модел: R 901598
  • Наличност: В наличност
  • 5.90лв.
  • без ДДС: 4.92лв.