За пълната си функционалност този онлайн магазин използва Бисквитки. Ако желаете да получите повече информация за това какво представляват Бисквитките и/или как да ги изключите, моля натиснете тук.

За нас

Beauty Care е вашият първоизточник и единствен официален разпространител на дребно за българския пазар на козметичните продукти на марката REVUELE. Ние сме посветени на това да предложим най-доброто на козметичния пазар, събрано в продуктите на тази иновативна и напредничава марка, като се съсредоточим върху три характеристики: качество, атрактивни цени и перфектно обслужване.


Нашата основна цел е да постигнем разпознаваемост  на  REVUELE на пазара в страната ни, напълно убедени в конкурентните качества на продуктите, ефективността и оригиналността им.


Ревюел ООД е европейска компания, която разполага с производствени мощности и представителства във Франция, България и Полша за производство на пълна гама качествени козметични продукти. От създаването си през 2009 година досега компанията се развива непрекъснато и успешно присъства на европейския пазар. Високо ценени сме както от нашите клиенти, така и от нашите бизнес партньори. Част от производствените мощности на компанията са насочени към производството на продукти под чужди марки за компании и търговски вериги в България и Европа. Качественото и модерно оборудване в цеховете и лабораториите ни, гарантираното постоянно високо качество на нашите продукти, както и екипът ни от квалифицирани специалисти, правят компанията ни предпочитан бизнес партньор.В основата на нашата бизнес философия са доволните клиенти и добре подготвените и мотивирани служители, които са гаранция за настоящи и бъдещи резултати, с които да се гордеем.


Във връзка с разрастване на продуктовата гама, която предлагаме, както и желанието на екипа ни да популяризира марката на българския пазар и да я направи възможно най-достъпна за клиентите, ви предлагаме възможност за работа с нас.Тъй като сме основен представител и разпространител на козметичните продукти на REVUELE, имаме възможност за зареждане и дистрибуция на пълната гама продукти за лице,коса и тяло на цени на едро.Ако имате интерес и въпроси, свързани с бъдещи бизнес отношения, както и за продуктите, които предлагаме, ще се радваме да се свържете с нас нa sales@bcare.bg